Bemutatkozás

Tisztelt látogatónk!

Oldalaink folyamatos fejlesztés, bővítés alatt állnak. Amennyiben a szükséges információkat oldalainkon nem találja kérjük látogasson vissza rendszeresen vagy az elérhetőségek menü alatt megtalálható e-mail címen kérdéseikre rövid időn belül válaszolunk. Megköszönve látogatását és türelmét, sikeres böngészést kívánunk.

Baranyatax Kft.

Vállalkozásunk a Baranyatax Kft. 2003-as megalakulása óta sikeres működésének érdekében arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival elérje vevőinek teljes megelégedését.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek. A Baranyatax Kft. a vevőkkel hosszú távú stabil kapcsolatokra törekszik. Ennek megvalósítása, és a minél tágabb körű szolgáltatásnyújtás érdekében cégünk szerződésben áll az összes Magyarországon típusengedélyezett tachográf készülék hazai forgalmazójával, mely tevékenységünk végzésének alapfeltétele.

Fennállásunk óta folyamatosan szereztünk újabb és újabb feljogosításokat, így ezen idő alatt a dél dunántúli régió legnagyobb joggal rendelkező tachográf fenntartó szervezetévé fejlődtünk.

2003. májusától megszereztük a Kienzle 1311, 1314, 1318 típusú , 2004 októberétől Veeder-Root 8400-as sorozatú , 2005 januártól az Actia ( Mera Poltik) készülékek javítási jogát. 2005 májusától további kettő készülék a Kienzle 1319 ( Mercedes Actros, Volkswagen LT 45, 46 és a 1324-es ( rádióformátumú ) berendezések javítását is el tudjuk végezni szervizünkben. Ez azért is fontos számunkra és természetesen ügyfeleink számára, mert ezen berendezéseket négy vállalkozás javíthatja teljes joggal hazánkban. 2006 júliusától feljogosítást kaptunk és megkezdtük az összes magyarországon forgalomba kerülő digitális tachográf üzembehelyezését, időszakos vizsgálatát, adatletöltését, archiválását.

Valamennyi vezérképviselet teljes körű támogatása biztosítja ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását, megfelelő szervizinformációk, javítási kézikönyvek, célszerszámok állnak rendelkezésünkre, melyek biztosítják a precíz, szakszerű szolgáltatás, javítás elvégzését. Ennek tudatában és hátterében az általunk elvégzett szolgáltatásokra és javított készülékekre 12 hónap garanciát vállalunk.